Berita Baik untuk akhiri Diabetes.

“`Berita Baik untuk akhiri Diabetes.

Harap anda boleh menghantar mesej di bawah untuk membantu, seseorang yang memerlukan maklumat ini.

Seorang wanita (65 thn) menghidap diabetis untuk 20+ tahun yang lalu dan telah mengambil insulin dua kali sehari. Dia menggunakan ubat buatan sendiri yang disertakan untuk dua minggu dan kini dia adalah benar-benar bebas daripada penyakit kencing manis dan mengambil semua makanan dia seperti biasa
termasuk gula-gula.

Para doktor telah menasihatkan beliau untuk menghentikan insulin dan mana-mana gula darah yang lain mengawal dadah. Saya meminta anda semua sila mengedarkan e-mel di bawah untuk seberapa ramai orang yang anda boleh dan hendaklah mereka mengambil manfaat maksimum daripadanya.

DR. TONY Almeida (Bombay Buah Pinggang Speciality) membuat eksperimen yang meluas dengan ketabahan dan kesabaran dan menemui kejayaan rawatan untuk kencing manis.

Bahan-bahan:

1. Gandum 100 gm
2. Barley 100 gm
3. Jintan hitam atau habatussaudah atau black seed (kalunji) 100 gm

Kaedah Penyediaan:

Masukkan semua bahan di atas dalam 5 cawan air. Rebus selama 10 minit dan tutup api. Biarkan ia sejuk dengan sendirinya. Apabila ia telah menjadi sejuk, tapis biji dan tuangkan air dalam jag kaca atau botol.

Bagaimana untuk menggunakannya?

Ambil satu cawan kecil air ini setiap hari awal pagi ketika perut kosong. Teruskan ini selama 7 hari. Minggu depan ulang yang sama tetapi pada hari-hari ganti. Dengan 2 minggu rawatan yang anda akan tertanya-tanya untuk melihat bahawa anda telah menjadi normal dan boleh makan makanan normal tanpa sebarang masalah.

Catatan:

Permintaan adalah untuk menyebarkan ini kepada sebanyak mungkin supaya orang lain boleh juga mengambil manfaat daripada itu.

Wallahu alam, dengan izin Allah, ikhtiar kita.. “`