Fakta: 60% Gadis Di Malaysia Sudah Hilang Dara

Laporan dari Jabatan Perdana Menteri mendedahkan bahawa lebih 60 peratus gadis di Malaysia sudah kehilangan dara sejak berusia 18 tahun.

Sementara itu, 24 peratus daripada mereka mengakui pernah melakukan hubungan seks dengan lima lelaki yang berlainan. Une sécurité de paiement même à l’autre asgg.fr/ bout de l’Europe : commandez vos produits de parapharmacie en toute sécurité ! ????? ???? 2022

Kajian itu dikeluarkan berdasar soal kaji selidik yang dilakukan ke atas 2,800 gadis berusia lingkungan 18 hingga 25 tahun di salah sebuah institusi pengajian tinggi awam dengan kerjasama pihak YouthSay dotcom.

Lebih mengejutkan, 6 daripada 10 oran gadis berusia 18 tahun yang mengakui kehilangan dara adalah dari kalangan yang berstatus Islam.

Pada dasarnya, soal selidik sebegini sudah biasa dilakukan di negara lain seperti Singapura. Hasilnya adalah sama seperti statistik di Malaysia. ??? ???? ???????

Namun, ia bukan perkara mengejutkan kerana memandangkan di sana agama Islam bukanlah agama rasmi jika dibandingkan dengan Malaysia.

Kaji selidik juga menunjukkan, kebanyakan gadis pada hari ini sudah mula mengenali seks sejak di usia muda. bet365 kuwait