MY FORTH ANNIVERSARY

 

 

 

Kepada semua hari nie merupakan HARI ULANG TAHUN
PERKAHWINAN kami berdua yg ke 4 thn..kami celebrate di KENNY RODGERS
ROASTERS di SUNWAY PYRAMID yolah tu jer destinasi yg SEMPAT utk kami
gi..sbb saya KUAR DAH LEWAT kol 9.00mlm…huhuhuhu sebenarnya mcm AYAT
frust klu didengar tapi memang FRUST pun…HAJAT saya nak ke HOTEL
SUNWAY tapi masa tak mengizinkan kami gi…tunggulah klu ade rezeki
INSYALLAh…tak kemanakan…HUHUHUH WUARGHHHH...MEMUJUK
DIRI SENDIRI SEBENARNYA NIE….. WUARGH !!!.
.. tapi yg
penting saya berjaya melayari BAHTERA PERKAWINAN kami selama 4 thn
walaupun pelbagai rintangan yg saya tempuh menjadikan saya TRS TABAH
menerima segala DUGAAN DARI allaw SWT …. kite sbgi manusia tdk
terlepas dgn dugaan darinya….yg penting kite TABAH, SABAR & bertolak
ANSUR TIPS kebahagiaan kami…jgn cepat MELATAH…tu yg penting…bukan
mudah 2 jiwa nak disatukan…eh…eh..eh… mcm tips SYAMPO REJOICE dah
pulakkan…

MAKSUD TERSIRATnya Ulang tahun perkahwinan nie
merupakan ulang tahun yang jatuh pada hari bulan berlakunya

perkahwinan

yang disambut pada setiap tahun…..DUSHH..dushh…siap
saya terangkan…yolah KENA serius pulak…
Sebagai meraikan HARI
YG begitu bermakna dlm hidup saya … kami akan BERCUTI utk meraikan
hari yg begitu ISTIMEWA buat sesiapa saja diluar sana…kan..yang wajib
SEIRING dengan JALAN2 CARI MAKAN…sambil saya mencuci MATA……sekalipun
percutian tu akan memberi MAKNA utk kami berdua semaDikan…nanti….TUNGGU
….tunggu!!!!

 

Oh lupa LAK….mesti ada gak yang SIBUK Tanya
apahal…erinsza.com nie mcm biskut CHPSMORE
kan…kejap ade kejap tak de… HA… sebenarnya I memang sibuk 
tgh AMBIL LESEN kereta ko….!!! lps nie nanti lagi saya sibuk…saya
akan penuh dgn XTIVITI gi kelas menjahit…& kelas menjahit manik….
tulah AZAM utk thn 2009 niekan… klu tak sibuk saya akan cari kerja utk
sibukkan diri…ALMAKLUMLAH…jadi MAK DATIN kat rumah memang satu
perkara yg memboringkan…[email protected] membosankan confirmed ramai diluar sana pun
mcm saya…Sudah tiba masanya SESUATU TINDAKAN AGRESIF yg saya akan buat
oleh sesiapa diluar sana jgnlah BERKECIL HATI…saya tak jengah BLOG
kowrang….. wokeylah SAYA sayang kowrang semua.

Hai…jgn Buat buat LUPA pulak????? tgklah ape yg
berlaku pd MLM tu….jadi sblm tu aku kena lah ALL OUT menyibukkan diri….supaya
ade jer cite utk kowrang nanti….

WOKEY BYE…….

 

[slideshow id=37]

[nggallery id=37]

Comments

  1. Diego Gray says:

    i always download games from bittorent and emule. ;-;

  2. Alex Allen says:

    i would really like to download games all the day long but most download sites are not free*;.

  3. downloading different games is kind of my hobby, i love to play new java games-:,

  4. .:. I am really thankful to this topic because it really gives useful information –~

Leave a Reply