JERUK ASAM BOY PERRRGH MENYENGAT . . .

Emmm….SEDAPNYER JERUK ASAM BOY nie terasa NIKMATnyer, NYUM . . . nyum. . .nyum, ya allah SEDAPnyer tak terkate, sbb terasa MANIS, PEDAS, MASAM memang rasa cukup cukup SESEDAP RASAlah, KLU korang teringin sngt yg ade kedai KIOSK2 khas jual JERUK saja, kat situlah ade terjahlah kowang CUBA sendiri memang menyengat rasanyer, SBB JERUK nie special SIKIT dia ADE perisa serbuk LADA, ASAM boy, UDANG, & sotong.

Sudah tiba masanya untuk I menorai RASA jeruk nie, ade CITE disebalik kenapa I makan JERUK nie, I bebenornye dah lama mengidam TAPI tak de REZEKI, SBB masa tu I PREGNANT TERINGIN sngt nak mkn TAPI tak di restui oleh en sham, takut risaukan kesihatan I SBB ADE gastrik, SEKARANG NIE I bedal jerlah, I dah FREEDOM nak risau ape kan, perut I pun dah OK. ABAIKAN ayat MENGIDAM I tu yek bukan sbb tu, SAJA nak TORAI canne rasa JERUK tu kan, KAN kempunan PULAK I smpi ke tidur nanti, DAH ADE depan mata apalagi REMBAT jerlah, BUAT tutup mata jer KLU sakit perut. 30:1 ivermectin dilution for dogs


Seharusnay korang mesti TORAI JERUK ASAM boy nie memang MARBELES!!! does oram ivermectin kill demodex I nak cadang….korang cari KIOSK yg kedai kecik MOLEK ha kat situlah ade, KLU TAK jumpa JUGA mehlah DTG ke MYDIN mall SUBANG JAYA, KLU nak ambil yg [email protected] seafdalnyer. MACAM dekat jer klu I suruh KOWANG ke mari tu, hehehe … .

Comments

  1. diLL says:

    terliur2..

  2. Erinsza says:

    ye ke dill, beli ye jgn tak beli

  3. Mummy Cool says:

    weiii mana untuk kak yong punya? mana aci makan sorang2…. majuk kang!

  4. Mieza says:

    tertelan air liuq bila ngk jeruk asam boi ko tu…:p

  5. nanonano says:

    sume jeruk owg skeeeeeeee..
    uurgghhh !
    saje tao pepagi dah tayang jeruk..
    huhu nk trase nkg cari ni..
    :p

  6. etomyam says:

    wahlau…masyemm banget nih…dah ok ke site? i check nampak x der ape pong

  7. MiSZuE says:

    sedap ek kak..tapi kan zue ni kurang skit ngn asam boy..xtahu pasal ape hehe

  8. :: p R i n c E s S _ N :: says:

    ngidam kah??? huhuhuhuh

  9. ita.itu says:

    aku dah telan air liur tau..

  10. etomyam says:

    @erinsza,
    garih putuih tu pasal page load x habis, kerana index.php file x boleh load 100%, sebabnya plugin D13slideshow belum di ‘activate’kan lagi, ada guide dlm readme.txt tu, kalau awak percaya saya, buleh emailkan wp-admin username n password utk saya ejaskan the theme setting tu..kalau x, boleh refer readme.txt dlm folder wp-content/themes/erinsza….

  11. eiza says:

    penah gak rasa jeruk kat kiosk tu.. marbelos kan kan…
    dah makan mesti nak algi.

  12. UnGu VioLeT says:

    wow.. best tue kak.. duk Uk nie, lame bebenor tak jumpe jeruk asam tue..

  13. Erinsza says:

    mummycool sorry ye akak terlupelah, lain kali ye klu ingat nanti ina belikan.

  14. Erinsza says:

    kak mieza bersalahnye saya buat akak smpi terliur. heeheh

  15. Erinsza says:

    na cari jgn tak cari, ha jgn lupe beli utk buat stok tau!

  16. Erinsza says:

    sedap zue tapi tak terasa asam boy serius setakat nama jer dah kena dgn jeruk jadi sedap bangat.

  17. Erinsza says:

    alah ta balik koje nanti beli.

  18. Erinsza says:

    sedapkan eiza, klu dah cuba mesti nak gi.

  19. Erinsza says:

    ok etomyam, roger.

  20. Soulfree says:

    Shedap nye asyammmm…. Ni yg terliur awal2 pagi nih. Kt Subang Jaya yer? Jauhnye… Kena tunggu dpt keje kat sana baru boleh try mkn kt tempat tuh. Hehehe…

  21. Erinsza says:

    hehehe awak pun minat, gi dik jgn tak gi.

  22. Aleeya says:

    sedapnyeeeeeeeee nak sket lehh

  23. eedany says:

    Matilah…sambil baca entry ni sambil telan airliur…

    nak jeruk!

    🙂

  24. Erinsza says:

    siann danye maaf ya bah! akak tdk sengaja.

  25. Soulfree says:

    Jeruk ngan asam tu mmg febret. Hehehe… Kalah org yg ngidam. :p

  26. own223 says:

    Sorry yg empunya badan, ni just nak bagi teguran ckit mybe akak x perasanje..lain x ejaan nama Tuhan kita Allah kena dimulakan dengan huruf besar ek..Dia Maha Besar..soryy ek..nak try wat asam boy la..hee

  27. lsngwwluamm says:

    rh66VP kgrelwtekair, [url=http://sbdvrwiqhgeu.com/]sbdvrwiqhgeu[/url], [link=http://zebefohjvqwa.com/]zebefohjvqwa[/link], http://vjggafuichcw.com/

Leave a Reply