BILA PUTRI BERSHOPPING ;)

Al maklum lah….PUTRI I baru first TIME gi BERSHOPPING
tu yg nmpk malu2 sikit, LEPAS GERAM ye! ! ! asyik MUMMY dia yg sorang bershopping PUTRI pun nak JUGA. CANNILAH cik putri bila berjalan & bershopping ade beg yg CANTIK2 tu mesti dia nak, dia NAK bawa lps tu pandai selitkan kat bawah ketiak, TU YG tak tahan tgk tu, GELAGAT mcm org dah umur 3 THN, suka hati dia nak AMBIL beg tu walaupun bukan MUMMY dia punyer, tak kisah MAK LONG dia punyer, JANJI dia nak pegang, kecik2 dah pandai nak BERGAYA. Sendiri mahu ingatlah bila NAK KUAR dgn CIK PUTRI I nie. ????? ?????

Bertambah NAKAL & bergaya CIK PUTRI I nie, ADA SAJA style gempak yg akan ditunjukkannyer. Semakin MANJALAH dia ramai yg LAYAN KERENAH dia. TERUTAMA maklong dia ( memang rapat sangat ).


hehehe APE2 ajerlah PUTRI.

Comments

  1. ita.itu says:

    hehe.sure ikut pangai maknye ek..haha

  2. nanonano says:

    hoho kecik2 dah pndai bergaya ekk..
    sok2 try mekap lak
    😀

  3. Erinsza says:

    tulah ita ikut I ye, agak I dulu masa kecik mcm tu kot.

  4. Erinsza says:

    tulah tu dah wajib nano. kena.

  5. Mieza says:

    pndi dia nak selit mana beg tu…cerdik2 bdk2 sekrg kan…:D

  6. Erinsza says:

    tulah kak mieza mcm tahu2 nak ltk kat mana.

  7. Mummy Cool says:

    hahahaha… macam dah mak nenek bila mak long tengok ada beg kat celah ketiak tu..
    yayang jom kita pegi sunway lagi nak.. tapi tunggu mummy yayang dapat gaji dulu kay….

  8. MiSZuE says:

    hehhe..puteri beli ape kak..mekap2 ek..

  9. Tirana says:

    Erinsza..

    itu menunjukkan Putri cerdik orangnya..Dia tahu beg tangan tu di sangkut di bahu..hehehe..

  10. eiza says:

    bahaya ni kecik2 lagi dah pandai shopping… abis la..

  11. Aleeya says:

    uiksss puteri dak kiyut ni dah pandai shopping ehh, kalah la mummy dia camneh heheheh

  12. Erinsza says:

    PUTRI BELI BEG TOMEI YE. ZUE.

  13. Erinsza says:

    TIRANA ye sis nmpk dah perubahan dia skrg nie, cuma belum bercakap gi.

  14. Erinsza says:

    eiza tu yg risau kecik2 dah pandai nak bershopping.

  15. Erinsza says:

    ye aleeya dah tahu nak pegang beg.

    hishh budak skrng niekan.

  16. supermummy says:

    ala comeynya putri..lepas ni mesti nak main mekap2 pulak..hehe

  17. Erinsza says:

    tulah mummy, mesti pandai mekap lps nie.

  18. moralle says:

    hehe so cute…ni macam mummy dia kan 🙂

  19. Nem0 o0h Nem0 says:

    alahai comelnyerr..
    nti da besr mesti cntik cm mak dia kn..?=)

  20. Erinsza says:

    ye ke sis sume mcm I, betullah tu sis.

  21. Erinsza says:

    thanks dik kembang hidung rasanye semua org puji akak.

  22. Mohd Kamal says:

    bangkrap la mak dier lepas ni.. asyik nk ajak pi shopping je.

  23. Erinsza says:

    hehehe yelah kamal.

  24. AzurA says:

    die ikut pangai mak die tuh..hehehhehehehe.. anyway..datang blogkiter kite nak bagi assignment….

  25. Erinsza says:

    thanks azura, nanti I ambil assignment dari u.

    mcm mak dia, sume kate mcm I.

    oklah. I redha jer.

  26. Rashid says:

    Bila puterinya bershopping, ibunya lagi ler. hehe

  27. Erinsza says:

    HAAA Thu tak pe cikgu rashid… hehehe

Leave a Reply