Gambar Selebriti Di Karpet Merah @ ABH 2007

Dengan tema Batik Glam, selebriti ternama tampil bergaya dengan fesyen rekaan pereka terkenal di karpet merah. Ada yang kena dan ada yang tak kena. Macam-macam fesyen ada. Apa-apa pun, Saya suka dengan rekaan sederhana yang tidak menyemak mata memandang. ????? ?????? Antara selebriti yang mendapat perhatian saya ialah fesyen gaun Fara Fauzana (suka betul dia menang), Ning Baizura (tetap meletop), Diana Danielle (pelakon Evolusi KL Drift ni pakai apa-apa pun nampak cantik), Marsha (sentiasa mahu seksi), Heliza(terlalu meriah sangat warna tapi tetap sopan macam puteri jawa) dan Siti Nurhaliza (terlalu kebiru-biruan?)

Berikut ini, tentang fesyen dan pereka yang terlibat. Kata Fizow dari Hero Remaja yang bergandingan bersama dengan Ainul (pelakon Nana Tanjung) telah mendapat rekaan dari Azura Couture, Ashraf Muslim dan girlfriendnya; Sherry pakai baju Wan Huzairil, Fara Fauzana pakai baju Rizalman, Intan Ladyana pakai baju Nazrin Idris, Irma Hasmie pakai baju batik glam.

Michael Choo, Nita penyanyi yang dikatakan bercinta dengan Zahid pula mengenakan baju rekaan Arnizam, Liza Hanim memakai baju Calvin Thoo, masa persembahan lagu Luka Terpendam Liza pakai baju Daniel Chong. ????? ?? ????

Heliza AF dan Farah Asyikin pekenakan baju Puri Pesona, Noryn – baju Calvin Thoo, Atilia – baju Bill Keith, Julia Ziegler pakai baju Hatta Dolmat, baju Bob ketika persembahan lagu Jangan Bersedih direka oleh Zery Zamry.

Kenchana Dewi memakai baju seksi rekaan Irwan. ?? ?? ????????? ???????
Pereka fesyen glamour dan vogue; Amir Loqman mereka baju Nor Khiriah, Dynaz (masa persembahan) dan Amylea.

Paling menarik, kasut Ning masa persembahan penutup yang teramatlah panas dengan api-api sana sini. Kasut tu ditempah dan dibuat sendiri oleh Ning Baizura, manakala baju yang glitters tu direka oleh Farah Khan. Wow! Menggilits habis !
NING BAIZURA & OMAR

WAHE & ANNE

HELIZA NURUL NABIL RAJA LAWAK

ERRA FAZIRA & ENGKU EMRAN, TETAP MELETOP ! !

MARSHA MILAN LONDOH

Leave a Reply